19 Kasım 2021 Cuma

BÜYÜK BULUŞMA




Benim emektarım 2008 yılında açtığım sevgili blog sayfamla sonunda kavuştuk.

Kaybolan mail hesapları, unutulan şifreler, yazdıklarımı blog arkadaşlarım dışında kimsenin okumamasını istemem ve bu  yüzden blog sayfamdan uzaklaşmam sonucunda yazmayalı neredeyse bin yıl olmuş.

Bin yıl dedim de bu gece 500 küsur yılda bir gerçekleşecek ay tutulması varmış, blogumla buluşmam güzel bir gecede oldu sanırım.

Yaa laf aramızda bu astroloji işini anlayamıyorum. Yani eskiden de ay ve güneş tutulurdu ve biz öylece yaşar giderdik. Şimdi ayın hallerinden bile ruh halimiz değişiyor, yeni aya , dolunaya farklı farklı anlamlar yükleniyor.

Tam "amaaaan bunların hepsi hikaye" dediğim bir anda hoop bir astrolog ay tutulması ile depremler artacak diyor veee daha o ay tutulmadan deprem  oluveriyor.!!!

Hadi gel de inanma...!!!

Ne diyordum ben ? 

Bloguma  dönüşümü yazıyordum konu nereye geldi; yani klasik ben, benim hallerim :)

Neyse canlar uzun bir aradan sonra evime dönmüş gibi hissettim kendimi.

 Tabii evde biraz değişiklikler yapmam lazım sonrasında yine eskisi gibi yazmaya devam . Neden yazmadığımı yazamadığımı anlatacağım yazacak anlatacak çok şey var yani.

Hadi şimdi eve  yeniden yerleşme zamanı.

Yeni yazılarda buluşmak üzere, sevgi ve sağlıkla kalalım...


5 yorum:

Handan dedi ki...

Hoş geldiiin :)

Pusulasız Hayat Kitap Sesleri dedi ki...

Hoşbuldum Handanım 😘💖😘

Sadece C. dedi ki...

Hoş geldiniz :) Bu bloğu bulduğumun ertesi günü kaybetmiştim, çok iyi hatırlıyorum bir yazınız çok içime işlemişti hemen eklemiştim ama siz bir daha yazmamıştınız. Şimdi bunca zaman sonra feed'de görünce, sevindim.

Pusulasız Hayat Kitap Sesleri dedi ki...

Şimdi yeniden yazmaya başladım blogumun adını degistirdim . Böyle daha güzel olacak sanki. Pusulasiz hayat ile devam edeceğim yazma serüvenine. Guzel yazilarda buluşma dileklerimle . Sevgiyle kalın

*mehtap dedi ki...

Hoş geldiniz:)